tisdag, februari 17, 2009

Dear Diary

Jag skrev dagbok både igår och nu på morgonen. Insåg inte förrän då hur mycket jag saknat den. Stackarn. Legat så gott som oskriven i flera år nu. Synd, för det är sjukt kul att gå tillbaks i tiden och läsa om sina dumma upptåg och befängda tankar när det gått ett tag. Den är dock inte lika hemlig som när jag var tolv. Då var det lite mer känsligt att öppna sig sådär för någon annan än sig själv. (Varför är dagbokslås som gjorda för att bryta upp?)

Om knappt två timmar ska jag befinna mig på bibblan och skriva klart arbetet. Hoppas det går fort och smidigt! Imorgon är det seminarium i S-hamn och sen tentaplugg fram till fredag morgon. Det kan inte bli fredag eftermiddag fort nog nu. Somliga veckor är bättre än andra om jag säger så.

Drömde att det stod tre medelålders kvinnor i mammas dusch som rökte och knäppte kort på varann nu på morgonkvisten. Jättekonstigt.

Frukost, lunchlåda och försöka tanka lite energi står på agendan nu. Men sällan har jag varit mindre motiverad. Drömmer våta drömmar om täcket hela dagarna. Kul tjej :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahah vilken härlig drömm hihi skulle vilja se det ja...kram på dig tjejen...

Brummagumman sa...

Haha, börjar ju undra vad min hjärna sysslar med på nätterna :) Kramen!

Anonym sa...

Härligt dröm :)
Själv drömde jag att jag befann mig hos någon slags inavlad familj. Det fanns en "normal" tjej där som jag skulle försöka rädda från en kidnappare som kom dit. Som tur var somnade kidnapparen innan han hann slå ihjäl mig, så jag var värsta hjälten och räddade denna tjej. Det var dessutom snöstorm.

Anonym sa...

och du...skriv som du gör och låt de som tar åt sig vara...som sagt hxn behöver inte ens läsa din blogg....Jag tycker du e duktig på att skriva och formulera dig... hihi (du har blivit SÅ vuxen...och jag äldre...hihi) POK

Brummagumman sa...

Petra: Skönt att jag inte är helt ensam om knasiga drömmar. Är ju nästan så man bli rädd för sig själv ibland :O

Maria: Tack för berömmet, det värmer :)Och så kul att hänga med lite i ditt liv nu!

Anonym sa...

Det var säkert jag morsan och någon annan flashig tant vi raggat upp på krogen!:))