fredag, februari 13, 2009

13

Bra dag trots otursnummer.
Tråkigt med upprörda kommentarer dock. Jag har på tok för svårt att bara skaka av mig saker. Så nu har jag läst massa inlägg och insett att jag nog är lite svårtolkad ibland. När jag är seriös och inte. Två gånger har jag skrivit elaka saker om lärare och det är lågt, förstås. Personangrepp är inte okej. Men annars håller jag banne mig mig på mattan och tar skitsnacket offline. Om man kan smutskasta en stad så är jag skyldig till det också. Förlåt S-hamn. Eller nä, jag tycker nog att det är lite läskigt ändå. Men det är ungefär som Timrå och Alnö, det är något som tar emot på nåt vis.

Det jag ville säga var att jag inte är nån elak typ egentligen. Jag är mesig och grinar ganska lätt. Det har hänt att jag velat såra folk på riktigt men det har mest haft med pungar att göra. I övrigt är jag nästan löjligt rädd att göra mig ovän med människor. Så kära anonyma du: jag skriver otydligt, dumt, roligt, elakt, sant, påhittat omvartannat men hade jag velat göra dig illa hade du haft ont i pungen nu. Vit flagg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet hur det är, det där med att människor har svårt att förstå om jag är ironisk eller om jag menar allvar. Det är jobbigt åt båda hållen.
Denna anonyma människa borde läsa vissa inlägg i min blogg, jag kan verkligen vräka ur mig saker :)

Ungefär 75% av allt jag skriver är ironi, 5% är saker jag verkligen blir upprörd över och övriga 20% är mitt tråkiga vardagsliv, dock med ett släng av ironi :)
Trots att en blogg är offentlig måste man få skriva lite som man vill.

Hoppas du får en mysig alla hjärtans dag!

Brummagumman sa...

Glömde att svara på din kommentar Petra! Men det är väl så att ironi är svårt. Oerhört roligt (tycker jag) men svårt. Det går ju inte direkt att bevisa att det är just ironi och inte ren elakhet.

Men man får hoppas att det är lite tydligare om det är en person som känner en.

Trevlig tisdag på dig!